Ne odhajajte na plažo brez napihljive blazine!

PrispevalLucMat16/03/20180 KomentarjevIdeje za darila,

 

Si predstavljate, da bi se na morje odpravili kar brez napihljive blazine?! No, verjetno si lahko brez težav zamislite takšen scenarij, saj ta pripomoček verjetno ni med prvimi, ki ga stlačite v kovček pred odhodom na lepše. A prav tako velja, da bo blazina na morju prav gotovo popestrila aktivnosti na vodi in poskrbela za nepozabne dogodivščine. Kdo ve, morda se pripeti celo kakšna smešna nezgoda, ki bo v video obliki končala na spletu!

 

Napihljiva blazina – top trend poletja 2018!

Pred prihajajočim poletjem se je vsekakor pametno pravočasno opremiti z veliko napihljivo blazino. To bo namreč top trend poletja, insajdersko informacijo pa seveda lahko izkoristite tako, da svojo zbirko počitniške opreme že zdaj obogatite s kar se da odbito plavajočo blazino. Na voljo so zelo privlačne možnosti, med katerimi bo gotovo kar težko izbrati samo eno. Le kdo se ne bi po morju zapeljal na velikem napihljivem emoji drekcu? In kdo bi se branil ogromnega plavajočega kosa pice? Morda pa bo bolje izbrati katero izmed možnosti, na katere prisegajo glavne zvezde obmorskih zabav!

 

loading...
 
 

Največ oboževalcev se zbira v taboru flamingov. Napihljivi rožnati plamenci so nadvse priljubljeni, saj so s kričečo barvo in veliko ptičjo glavo gotovo osrednja zvezda vsake obmorske zabave. Z izbiro te opcije ne morete zgrešiti, gre namreč za univerzalno rešitev za vsakogar, ki bi bil rad glavni na plaži.

 

A pozor, plamenci imajo hudo konkurenco. Na nasprotnem bregu se namreč zbirajo številni ljubitelji drugih ptic – labodov. Tudi labodje blazine bomo le stežka prešteli, saj so prav tako priljubljene. Idealna izbira za tiste, ki nočejo preveč izstopati, a bi radi seveda vseeno uživali v zaželeni igrači. Občutek superiornosti nad običajnimi plavalci je tudi v tem primeru vključen, le da se diskretno skriva za družini prijazno podobo belega laboda.

 

Tretji zvezdnik živalskega vrta ob morju pa bo samorog, ki je pravzaprav odlična ponazoritev norega trenda, ki ga predstavljajo napihljive blazine. Samoroga si bodo zaželele največje dive in pozerji, ki hočejo pri poležavanju na vodni gladini svoje mišice in druge atribute razkazati kar največjemu možnemu številu radovednih pogledov. Le težko je namreč spregledati ogromnega mavričnega samoroga, ki graciozno poplesuje po valovitem morju!

 

Poglejte si tudi:

 

Tri živalice pokrijejo velik delež povpraševanja po napihljivih blazinah. A te opcije predstavljajo le kapljo v morje celotne ponudbe. Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki se gladko požvižgajo na to, kaj je priljubljeno in kaj ne. Seveda se takšni uporniki ne bodo kar odpovedali napihljivim blazinam, bodo pa izbrali takšne, s katerimi bodo lastnikom labodov, plamencev in druge živine pokazali, kaj se pravi biti res kreativen pri izbiri opreme za počitnice. Emoji drekec? Rep morske deklice? Odgriznjen krof? Napihljiva pica?! Ni problema, v ponudbi boste našli prav vsako napihljivo zadevo, ki si jo lahko zamislite! Tekmovanje, kdo bo s plovbo na odbitem napihljivem pripomočku bolj osupnil uboge plavalce, se lahko začne!

 

 

Zvezdniki na napihljivih blazinah

Na posrečeni napihljivi blazini je vsakdo pravi zvezdnik. A naj to ne zasenči dejstva, da so napihljive kreature prepričljivo zakorakale tudi v svet znanih in slavnih. Družina Kardashian? Seveda. Rihanna? Prav tako. Taylor Swift? Ima celo vojsko napihljivih labodov. Vanessa Hudgens, Diane Kruger, Emily Ratajkowski, Reese Witherspoon, Zooey Deschanel … Miley Cyrus! Nicki Minaj!! Justin Bieber!!!

 

Napihljivi flamingo in aimee songemily ratajkowski na laboduDiane kruger n napihljivi emo drekecNapihljivi flamingo z Diano KrugerJustin Bieber uživa na vodiVanessa hudgensUživanje na soncu in napihljivemu flaminguNapihljive zabavne blazine

Vir slik: Google.com

 

Če se celo zvezdniki raje zabavajo na napihljivih blazinah kot na rdeči preprogi, mora za to gotovo obstajati dober razlog. In ta je povsem očiten, ko prvič zajašete napihljivega konjiča na nemirni morski gladini! Priznajte, če bi imeli na banki milijone, na dvorišču pa ogrevan bazen, bi tudi vi svoje dneve najraje preživljali v objemu gigantskega napihljivega flaminga!

 

Preveri ponudbo:

 

Ogrevanje pred poletno sezono

Gole besede, pa tudi še tako mamljive fotografije zvezdnikov na napihljivih blazinah, ne bodo prepričale tistih, ki bolj kot priporočila navdušenih uporabnikov in bolj ali manj uprizorjene fotografije cenijo pristna doživetja. Na srečo je dokumentacija dovolj bogata, da ni težko izbrskati vrhunskega propagandnega gradiva, ob katerem bodo prsti zasrbeli celo največje skopuhe in sramežljivce, ki se sicer raje skrivajo pod gladino vode. Govorimo seveda o video vsebinah, ki razkrivajo realno stanje pri uporabi napihljivih blazin.

 

 
 

 

Ni vse tako, kot izgleda na fotkah za Instagram. V ozadju sproščenih poz na mirni vodi so namreč ure in ure treninga ter nešteti spodleteli poskusi. Vsak, ki mu uspe že v prvo zajahati napihljivo blazino, si zasluži pohvale. Običajni smrtniki pa bodo verjetno veseli video navodil, ki pričajo po tem, da se vztrajnost res poplača. Mimogrede, pravi pristop je možakar (žal neuspešno) ubral ob poskusu na 1:15!

 

 

Nekoliko lažje mora biti na morju, kajne? Tam je voda sprva dovolj plitka, da si je moč napihljivo žival varno namestiti med noge. Poleg tega pomaga, če za prvič izberemo blazino nekoliko bolj obvladljive velikosti. Točno takšnih misli je bila tale gospa, ki se je po urah študija spodletelih poskusov na YouTubu odločila potrpežljivo preizkusiti varno tehniko vkrcanja na napihljivega plamenca. A tako zlahka vseeno ne bo šlo. Težko si mislimo, da je možno izgubiti nadzor nad preprosto napihljivo blazino, a to je pogumna mladenka izkusila na lastni koži, ko se ji je uspelo nekako zatakniti v objemu nedolžnega flaminga!

 

 

O ja, poletna sezona bo s pomočjo teh zadevic še kako zabavna. Najprej poskrbite, da v bližini ni nikogar, ki dogajanje spremlja z video kamero, šele potem se poskusite zavihteti na svojega napihljivega izbranca!

 

 

V dvoje je lepše, v troje še bolj

Več pogumnežev kot se zbere na napihljivih blazinah, bolj nepozabna dogodivščina se pripravlja. Plažo bo treba zavzeti z vojsko labodov, flamingov, samorogov ali drugih napihljivih variacij, zato že zdaj razmislite, koga bi najraje (poleg sebe) še videli v vlogi kapitana plavajoče blazine. Najbolj poceni se boste seveda nasmejali družinskim članom in nerodnim prijateljem, a druženja s pomočjo takšnih blazin res ne bo manjkalo. Nenazadnje se lahko hitro spoprijateljite tudi s popolnimi neznanci, ki bodo v bližini jahali svoje priljubljene izdelke.

 

Za garantirano najboljše doživetje že zdaj pocukaj za rokav dva ali tri prijatelje, skupaj pa izberite usklajeno četo napihljivih živali. Morda se vsi odločite za iste variante, ali pa vsak izbere svojo. Temu avtomatsko že sledi načrtovanje poletnega oddiha, zato ne odlašaj, obvesti prijatelje in tudi njim predstavi bombastični trend poletja 2018! 

 

--> Nazaj na seznam blogov <--
--> 11 Nesramno dobrih RC modelov, mimo katerih ne moreš <--
--> Jaz sem Luna (Soy Luna) <--
--> Ideje: Smešna darila za 18 rojstni dan <--

 

Komentiraj

Posteljnina Miraculous Ladybug -9%
Nova posteljnina za ljubiteljice Pikapolone oziroma Miraculous Ladybug. Dvodelna posteljnina vs..
32,90 € 29,90 €
Brez DDV: 24,51 €
,
Okrogla brisača za plažo - pero-8%
To poletje bodite v trendu z okroglo brisačo za plažo. Okrogla oblika in visok..
19,90 € 18,30 €
Brez DDV: 15,00 €
,
FunkySlim - hlače za oblikovanje postave -26%
FunkySlim hlače za oblikovanje postave so odlične za ljudi, ki si želijo skriti odvečne ki..
26,90 € 19,90 €
Brez DDV: 16,31 €
,
Legice z učinkom savne HotLegs-26%
Enostavno in brez dodatnih naporov povečajte učinkovitost vaše vadbe, ter hitreje oblikujte vaše tel..
26,90 € 19,90 €
Brez DDV: 16,31 €
,
FunGrill, teflonska podloga za pečenje-38%
Žar mojstri pozor! Se vsakič, ko zaženete svoj žar, soočate z enakimi težavami? Vam čevapčiči padajo..
15,90 € 9,90 €
Brez DDV: 8,11 €
,
Vrtnarske rokavice s 4 kremplji -31%
Vrtnarske rokavice s 4 kremplji za kopanje so praktičen pripomoček za vse tiste, ki imajo vrt ozirom..
14,40 € 9,99 €
Brez DDV: 8,19 €
,
FunFix - korektor drže-40%
S FunFix-om (korektor drže) ENOSTAVNO IZBOLJŠAJTE DRŽO, ODPRAVITE BOLEČINE V KRIŽU IN PRI LJUDEH PUS..
29,90 € 17,99 €
Brez DDV: 14,75 €
,
Fun2go, brezžične slušalke za vse telefone-66%
Brezžične slušalke Fun2go vam dostavimo brezplačno. Odličen zvok na dveh mini brezžičnih slušalkic..
49,99 € 16,99 €
Brez DDV: 13,93 €
,
Posteljnina Lovilec sanj-8%
Bombažna posteljnina Lovilec sanj z napisom Dreams come true. Zaspite z lepimi sanjami, ki se bodo u..
27,70 € 25,50 €
Brez DDV: 20,90 €
,
Ura ki se vrti nazaj (30cm)-10%
Stenska ura v velikosti premera 30 cm. Pri vašem obiskovalcu zbudi pozornost. Ko jo pogleda, mu za n..
19,99 € 17,99 €
Brez DDV: 14,75 €
,
Bombažna posteljnina Balerina-15%
Sanjska posteljnina, ki uresničuje nočne sanje, saj se vaša princeska spremeni v pravo prima balerin..
32,90 € 28,00 €
Brez DDV: 22,95 €
Funky budilka ki pobegne-28%
Bežeča budilka, ali po domače Clocky bo polepšala vse tvoje dneve. Zakaj? Zato, ker praktično ne mor..
39,99 € 28,90 €
Brez DDV: 23,69 €
,
Stiskalec pločevink do 0,5l in odpiračRazprodano
Si vsaj malo ekološko osveščen? Ali pa nisi in ti gre samo na živce, ker ti vse te pločevinke piva v..
19,90 €
Brez DDV: 16,31 €
,
Zvezdno nebo - nočna lučka-23%
Zelo žalostno je, da v današnjih dneh v mestih skorajda ne vidimo več zvezdnega neba. Se sploh še sp..
21,90 € 16,90 €
Brez DDV: 13,85 €
,
Brezžični polnilec za telefone FunQI-58%
Inovativen in praktičen mobilni polnilec z zelo izvirnim dizajnom. Kompatibilen z Android in iOS nap..
29,90 € 12,70 €
Brez DDV: 10,41 €
,
Magnetna opora za hrbet
Izognite se bolečini in nepravilni drži z magnetno opora za hrbet! Ta korektor drže zagotavlja ..
17,99 €
Brez DDV: 14,75 €
,
Namizni ročni nogomet
Vzdušje v pisarni smo v le dveh tednih dvignili za tri stopničke. NeverjetnoEden izmed najbolj d..
24,40 €
Brez DDV: 20,00 €
,
HotBody - brezrokavnik z učinkom savne z zadrgo-26%
Si želite izgubiti maščobne blazinice na trebuhu in hrbtu? Potem potrebujete Brezrokavnik z učinkom ..
26,90 € 19,90 €
Brez DDV: 16,31 €
,
Električna pilica za nohte Beauty Nails-21%
Uredite svoje nohte doma in prihranite čas ter denar, zahvaljujoč Električni pilici za noh..
11,90 € 9,40 €
Brez DDV: 7,71 €
,
FunkyRFID - denarnica za zaščito vaših bančnih kartic + Power bank-19%
Uporabljate brezstično kartico za plačevanje tudi vi? Je enostavno, ko za plačila do 15€ ne potrebuj..
24,70 € 19,99 €
Brez DDV: 16,39 €
,
Yookidoo Kopel s tušem Rožica
Baterijska senzorična mobilna kopel s ptičkom in  pisanimi cvetovi, ki se vrtijo in nežno špric..
32,99 €
Brez DDV: 27,04 €
Posteljnina Super Wings-5%
Posteljnina iz 100% bombaža za najmlajše oboževalce Super Kril oziroma Super Wings. Letala so p..
32,90 € 31,25 €
Brez DDV: 25,62 €
Hranilnik zanjo in zanj-6%
Zabaven hranilnik za pare. Manjši pujsek na večjemu. Manjši je za fante, ki istočasno polni tudi več..
12,40 € 11,65 €
Brez DDV: 9,55 €