Za naročilo preko telefona pokličite:     040 562 691

Pravila nagradne igre funky.si

PRAVILA HITRE NAGRADNE IGRE

 

1.Uvodne določbe

Organizator: Luc-Mat d.o.o., Štihova 13, Ljubljana

 

2.Namen

Organizator objavlja nagradno igro v reklamne namene obiskovalcev Facebook strani https://www.facebook.com/funky.si.zabavna.darila

 

3.Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja do konca dneva. Zaključek je 20.4.2018 ob 11:00.

 

4. Nagrada in potek nagradne igre

Ob koncu nagradne igre bo potekal izbor za naslednjo nagrado:

Predpasnik s pripomočki za žar

https://www.funky.si/predpasnik-in-pripomocki-za-zar

 

Uporabniki, ki bodo odgovorili na vprašanje Komu bi podarili izbrani komplet skodelic do 20.4.2018, do 11:00, pod objavo na Facebook strani Funky.si – Zabavna darila, sodelujejo v žrebanju. Komentarji prejeti po iztečenem času ne bodo veljali.

Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Žrebanje bo izvedeno v poslovni enoti “spletna prodaja” na naslovu Grobeljska 27, Mengeš.

Nagrado dobi tisti, katerega bo naključno izžrebala spletna aplikacija www.woobox.com in je naredil kar se zahteva (komentar in delitev)

 

7.Nagrajenci

Izbranec bo o nagradi obveščen 20.4.2018 po 11.uri preko komentarja na objavo nagradne igre na Facebook strani Funky.si - Zabavna darila in preko zasebnega sporočila. Izbranec je dolžen potrditi prevzem nagrade v roku 24 ur od objave njegovega izbora.

Vse formalnosti v zvezi s prevzemom nagrade bo izžrebnec dogovoril osebno z odgovorno osebo Funky.si.

Luc-Mat d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili ali da ni izpolnil pogojev za udeležbo, ali da je nagrado poizkusil pridobiti z manipulacijo. V tem primeru organizator nagrado preda drugemu izžrebancu.

 

8.Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre s prijavo na nagradno igro, potrjuje, da v celoti sprejema pogoje nagradnih iger ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Podatke, pridobljene v nagradnih igrah, lahko Luc-Mat d.o.o. uporabi na spletnih straneh in v drugih elektronskih ter tiskanih medijih.

 

Mengeš, 19.april 2018