Menu
Your Cart

Skodelica objektiv

Garantirano zadovoljstvo
30 dni
Free shipping
for purchases under 60 €.
100% safe
nakup iz naslanjača.
COD
Nakup brez tveganja
Skodelica objektiv
Skodelica objektiv
Skodelica objektiv
-19 %
Skodelica objektiv
Skodelica objektiv
Skodelica objektiv
Skodelica objektiv
14.40 €
17.70 €
Ex Tax: 11.80 €
  • Stock: Pre-Order
  • Weight: 0.30kg
  • Dimensions: 12.50cm x 8.00cm x 8.00cm

Vedno je dobro imeti pri roki kakšno skodelico, še posebej, če je ta nekoliko nenavadna! To gotovo velja za skodelico, ki na prvi pogled izgleda kot fotografski objektiv. Skodelica objektiv se ponaša z nadvse realno podobo, saj je oblikovana tako, da res dobro posnema pravi objektiv – podrobnosti so neverjetno dodelane, tako da bo dejstvo, da gre pravzaprav za skodelico, ne fotografsko opremo, gotovo presenetilo vaše prijatelje. Navdušenci nad fotografiranjem bodo kar debelo pogledali, ko jim boste kavo natočili v objektiv!

Realistična podoba pa ni edina odlika te skodelice. Sicer je ne morete namestiti na fotoaparat in uporabiti za fotografiranje, lahko pa jo brez težav uporabite za spravljanje svinčnikov in drugih potrebščin, vanjo pa lahko posadite celo rože! Jasno je, da bo skodelica objektiv odlično presenečenje za vsakogar, ki se ljubiteljsko ali profesionalno ukvarja s fotografijo – univerzalno darilo, ki bo gotovo narisalo nasmeh na obraz prejemnika!

  • 12. 5 cm (višina) x 8 cm (premer).

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad          Good
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.