Menu
Your Cart

Škornji za dež - Frozen 33

Garantirano zadovoljstvo
30 dni
Free shipping
for purchases under 60 €.
100% safe
nakup iz naslanjača.
COD
Nakup brez tveganja
Škornji za dež - Frozen 33
Škornji za dež - Frozen 33
-39 %
Škornji za dež - Frozen 33
Škornji za dež - Frozen 33
Škornji za dež - Frozen 33
11.90 €
19.40 €
Ex Tax: 9.76 €
  • Stock: 2-5 Days
  • Weight: 0.90kg

Available Options

Le kaj je sploh lahko bolj zabavno od čofotanja po blatu in lužah na deževen dan? Starši bi gotovo lahko našteli celo vrsto bolj zaželenih aktivnosti, a otroci jih ne bodo želeli poslušati – deževen dan je treba izkoristiti za poskakovanje po dvorišču, še raje pa bi se odpravili kar na izlet! Da bo tudi ta aktivnost kar se da prijetna, poskrbi primerna oprema – tudi škornji za dež ne smejo manjkati!

Škornji za dež z motivom Frozen so kot nalašč za vsakega malčka, predvsem pa za malčice. Ne samo, da gre za udobne in nepremočljive gumijaste škornje, še posebej ti navdušujejo s svojo vizualno podobo. Poslikani so namreč z motivom iz priljubljene risane uspešnice Ledeno kraljestvo, kar pomeni, da se bodo otroci še posebej radi obuli pred čofotanjem v dežju. Z motivom Ledenega kraljestva so škornji sicer nadvse primerni za skakanje po snegu, v vsakem primeru pa zagotavljajo varen, udoben, prijeten in suh korak, tako da bodo gotovo po godu tudi staršem, ki želijo paziti na svoje malčke.

Številke od 26 do 33.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad          Good
Tags: dež1 , FRIDAY
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.