Menu
Your Cart

Šolski nahrbtnik Ledeno kraljestvo Ice

Garantirano zadovoljstvo
30 dni
Free shipping
for purchases under 60 €.
100% safe
nakup iz naslanjača.
COD
Nakup brez tveganja
Šolski nahrbtnik Ledeno kraljestvo Ice
-30 %
Šolski nahrbtnik Ledeno kraljestvo Ice
25.50 €
36.60 €
Ex Tax: 20.90 €
  • Stock: 2-5 Days
  • Weight: 1.00kg
  • Dimensions: 40.00cm x 30.00cm x 16.00cm

Risana uspešnica Ledeno kraljestvo je v zadnjih letihpostala nadvse priljubljena med otroci po vsem svetu. Gotovo tudi vaši malčki znavdušenjem vzkliknejo, ko opazijo podobe glavnih junakov risanke. Prav zatobodo še posebej veseli tega izdelka – šolski nahrbtnik Ledeno kraljestvo jih borazveseljeval skozi celotno šolsko leto, s tem pa bo vsakodnevni obisk šolegotovo vsaj nekoliko bolj prijeten!

Šolski nahrbtnik Ledeno kraljestvo je seveda okrašenprimerno svojemu nazivu. Obarvan je v kombinacijo rožnate in modre barve, nazadnji strani pa najdemo veliko poslikavo, na kateri bodo otroci takojprepoznali znani podobi glavnih junakinj Ledenega kraljestva – Elso in Ano.

Nahrbtnik seveda ne bo navduševal le s svojo vizualnopodobo, čeprav bo verjetno prav ta glavni vir navdušenja lastnikov in lastnicnove šolske torbe. Izdelek bo učinkovito služil svojemu namenu, saj jeoblikovan tako, da omogoča preprosto prenašanje vseh mogočih šolskihpotrebščin. Nahrbtnik ima dva predala na zadrgo, ki nudita veliko prostora zazvezke, učbenike in drugo šolsko opremo, medtem ko je v dveh stranskih žepihprostor tudi za druge manjše pripomočke!

Udobne oblazinjene naramnice so prilagodljive inzagotavljajo enostavno prenašanje nahrbtnika, lahko pa tega namestite tudi na  voziček za torbe ali nahrbtnike za še lažje prevažanje težkih šolskih potrebščin!

Velikost: 40 x 30 x 16 cm

 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad          Good
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.