Menu
Your Cart

Torbica Elsa&Ana Frozen

Garantirano zadovoljstvo
30 dni
Free shipping
for purchases under 60 €.
100% safe
nakup iz naslanjača.
COD
Nakup brez tveganja
Torbica Elsa&Ana Frozen
-15 %
Torbica Elsa&Ana Frozen
12.55 €
14.76 €
Ex Tax: 10.29 €
  • Stock: 2-5 Days
  • Weight: 0.15kg
  • Dimensions: 17.50cm x 13.00cm x 7.00cm

Available Options

Starši neredko obupujejo nad urejenostjo otroške sobe.Malčki se z veseljem igrajo s svojimi igračami, a le redko pospravijo za seboj,tako da se marsikaj izgubi. Na urejenost pa lahko otroke hitro navadimo, če jimpriskrbimo primerno opremo. S priročno torbico se bodo predvsem malčice hitronavadile skrbeti za svoje stvari, poleg tega pa bodo imele svoje igrače indruge pripomočke vedno pri sebi. Še posebej, če bo torbica poslikana s poznanimmotivom!


Torbica Elsa in Ana prikazuje glavni junakinji risane uspešniceFrozen. Glede na to, kako priljubljena je risanka Ledeno kraljestvo med otroci,smo lahko povsem prepričani, da bo tudi torbica takoj pritegnila pozornost!Velika poslikava pa je le eno, kar prinaša lastnicam ta torbica. Še boljpomembna je prostorna notranjost, v katero bodo malčice brez težav pospravilenajrazličnejše predmete. Ti bodo varno shranjeni, za kar poskrbi priročnazadrga, da bo prenašanje enostavno pa je naramni pas nastavljiv.Velikost: 17,5 x 13 x 6,5 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad          Good
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.